Skip to content

Actorul care a fost tatal lui Harry Potter vine in premiera la Comic Con. Adrian Rawlins, care a jucat si in serialele Andor si Chernobyl, va fi in Bucuresti in luna aprilie

Un nou actor se alatura line-up-ului editiei Comic Con din 2024. Adrian Rawlins, cel care il interpreteaza pe James Potter, tatal lui Harry Potter in seria de filme cu acelasi nume,  va fi la Bucuresti in luna aprilie.

Harry Potter si universul creat de J.K Rowling au reusit sa aduca magie in vietile a sute de milioane de oameni din generatii diferite. Sapte carti, opt filme, o trilogie prequel (Fantastic Beasts and Where to Find Them), o piesa de teatru (Harry Potter and the Cursed Child) au realizat ceea ce foarte putine francize au reusit in istorie. Doar filmele isi mentin in continuare pozitia in top 5 cele mai bine clasate serii cinematografice din istorie, cumuland venituri din bilete de 7.7 miliarde de dolari.

In afara rolului din Harry Potter, Adrian Rawlins a jucat si intr-un alt univers fantastic cu milioane de fani, cel din Star Wars. Actorul l-a interpretat pe medicul Rhasiv in seria dezvoltata de Disney+, Andor, un prequel al actiunii din Rogue One. Serialului se pregateste de cel de-al doilea sezon, primul fiind foarte bine primit de fani si de critici, si a obtinut si 3 nominalizari la premiile Emmy.

O alta productie de succes din care a facut parte Adrian este miniseria HBO, Chernobyl, unde l-a interpretat pe Nikolai Fomin, inginerul sef al centralei nucleare. Miniseria a reusit sa impresioneze audienta de pretutindeni, obtinand 19 nominalizari la premiile Emmy si adjudecandu-si 2 trofee la Globurile de Aur, printre care si trofeul pentru Best Miniseries or Television Film.

Printre alte productii cinematografice in care a mai jucat Adrian Rawlins se numara The Woman in Black (unde s-a reunit cu “fiul” sau din Harry Potter, Daniel Radcliffe) si Darkest Hour (unde s-a reintalnit cu bunul sau prieten din Harry Potter, Gary Oldman).

Adrian Rawlins se alatura MyAnnei Buring (The Witcher, The Twilight Saga), lui Alexander Vlahos (Outlander, Merlin), Andrew Horton (Jupiter’s Legacy) si Jacob Dudman (The Last Kingdom, Fate The Winx Saga).

In perioada 19-21 aprilie, Comic Con Romania transforma complexul Romexpo din Bucuresti in destinatia perfecta pentru toti pasionatii de filme, seriale, benzi desenate, jocuri video, cosplay si multe alte surprize.

Actori din productii celebre si iubite de fanii din Romania cum ar fi The Witcher, The Twilight Saga, Fate: The Winx Saga, Jupiter’s Legacy sau Outlander vor fi prezenti la cel mai mare eveniment de acest gen din centrul si estul Europei si vor interactiona activ cu fanii.

Biletele sunt disponibile pe www.comic-con.ro.

Citește în continuare