Skip to content

Adda – 3 ianuarie feat Fata cu chitara (Starile Addei, episodul 3)

Dupa ce a lansat Orasul adormit in colaborare cu tatal ei – o piesa a carei refren depaseste 27 de ani si prin care acesta a cerut-o in casatorie pe mama ei, Adda lanseaza astazi al 3-lea episod din noul sezon Starile ADDEI – 3 ianuarie, ocazie cu care isi prezinta recent semnatele balade.

 

Baladdele sunt primele artiste semnate la casa de productie a ADDEI si care vor aparea, rand pe rand, in episoadele din sezonul al doilea din #StarileADDEI.

Sezonul doi din Starile ADDEI este format din 6 mini piese, fiecare cu videoclipul sau. Al treilea episod se lanseaza astazi si poarta numele de “3 ianuarie”, o colaborare cu Fata cu Chitara, pe numele ei real Giulia Macovei, artista recent semnata la Baladda Records. Starile ADDEI este un proiect complex si unic in Romania, ce a intrat in urma cu o luna in al 2-lea an de viata si care a luat nastere in studiourile Baladda Records si Lite Music, in colaborare cu Cat music.

Starea asta am scris-o cand ma incalzeam facand vocalize. Pur si simplu mi-au curs versurile pe melodie, gandindu-ma la situatia aia in care esti in stare de soc pentru ca el iti spune “pa” si am zis sa scriu si despre starea ce te trece in acele momente! ADDA

In februarie 2015, am cunoscut-o pe Adda, cea care mi-a devenit indrumatoare in cele din urma. Ne-a legat muzica, piesa Nu plânge, Ana, cantata in duet. Conceptul de Fata cu Chitara a pornit o data cu placerea mea de a canta la chitara, caci cu ea in brate, traiesc cel mai bine muzica. Starea 3 ianuarie din proiectul Starile Addei -sezonul 2, vorbeste despre acea despartire dureroasa, care trezeste sentimente puternice in sufletul fetei parasite, in data de 3 ianuarie. Aceasta colaborare cu Adda, este o binecuvantare pentru mine şi un raspuns la intrebarea Cat de frumos este ce traiesti. Sper din inima ca piesa aceasta sa ajungă la sufletul oamenilor si nu doar aceasta , ci toată munca depusă de artistii BaladdaRecords! – Fata cu Chitara

Pe Adda am ascultat-o deja cu alte doua piese din serialul Starile Addei – Prietena mea si Raza mea de soare, piesa dedicata copilului care se va naste in curand.

Ce parere aveti despre noua piesa a Addei?

Citește în continuare