Skip to content

ADDA – Marea Mea (piesa noua)

Dupa ce a anuntat ca timp de 12 ore vom putea urmari procesul de creatie a unei piese, Adda ne ofera si rezultatul final. Impreuna cu gasca de la HaHaHa Production, in studiourile carora a si avut loc intreaga filmare, acum putem asculta piesa pe care Adda a compus-o in cadrul acestei campanii neobisnuite.

Pe parcursul videoclipului ii veti vedea pe Smiley, Sore sau Liviu Teodorescu, toti prezenti sa vada ce si cum va suna piesa pe care Adda o va compune in 12 ore sub atenta supraveghere a fanilor, tot procesul fiind difuzat live, pe Facebook.

deea mi-a venit intr-o zi in care mi-am calculat timpul pe care-l petrec in studio. 12 ore! Si atunci mi-am propus sa le arat fanilor cum ia nastere o piesa, care sunt etapele parcurse… Practic, vor vedea ce inseamna o sesiune de creatie muzicala. Evident, scriem piesa impreuna. Asa ca voi tine cont de comentariile de pe pagina mea de Facebook, iar la final piesa asta va fi rezultatul celor mai nebune idei!” a declarat ADDA.

Pentru ADDA, anul trecut a fost unul plin pe toate planurile. S-a casatorit, a devenit mama, iar profesional a mai lansat urmatoarele episoade din serialul muzical “Starile Addei”: “Du-te”, “Sa imi vindeci inima”, “Raza mea de soare”, featuring-ul cu Liviu Teodorescu pentru melodia “Cu barca pe apa”, colaborarea pentru “Matematica iubirii” sau “Oglinda, oglinjoara”. Prima piesa lansata anul acesta, “Se vede pe fata ei”, are peste 18 milioane de vizualizari, iar cel mai nou single, “De dorul tau”, are aproape 5 milioane de vizualizari. 

Cum vi se pare rezultatul final dupa 12 ore de munca?

Citește în continuare