Skip to content

Adda – Sa imi vindeci inima (Starile Addei, episodul 4)

Sezonul II din Starile ADDEI este format din 6 mini piese, fiecare cu videoclipul sau. Al patrulea episod se lanseaza astazi – “Sa imi vindeci inima”, o colaborare cu Cath, pe numele ei real Catalina Antal, artista recent semnata la Baladda Records.

Dupa ce a lansat Orasul adormit in colaborare cu tatal ei – o piesa a carei refren depaseste 27 de ani si prin care acesta a cerut-o in casatorie pe mama ei, Adda a inceput al doilea sezon din Starile Addei, ocazie cu care ne face cunostinta si cu recent semnatele… baladde.! Baladdele sunt primele artiste semnate la casa de productie a ADDEI si care vor aparea, rand pe rand, in episoadele din sezonul II din #StarileADDEI.

Starea asta este despre realitate, asa cum o vad eu prin filtrele mele. Cu totii vrem iubire, e normal, e firea umana sa simti nevoia acelei calduri, dar cred, cu tristete, ca de fapt ne indepartam de ceea ce conteaza cu adevarat. Am ajuns sa ignoram, de fapt, lucrurile importante, iar asta nu poate sa se termine decat trist. ADDA

Uneori viata chiar iti ofera surprize la care nu te astepti. Asa a inceput colaborarea mea cu familia Baladda. Sunt bucuroasa sa va prezint primul rezultat al colaborarii noastre. E o poveste frumoasa si adevarata. Stati pe aproape. Mai avem povesti! – Cath Pe Adda am mai ascultat-o cu Orasul Adormit, iar primul episod din noul sezon al Starilor Addei il gasiti aici.

 

Citește în continuare