Skip to content

Adelaide Kane se alatura distributiei „Grey’s Anatomy”. Toate sezoanele sunt disponibile pe Disney+

Adelaide Kane, Credit line: Profimedia

Adelaide Kane, cunoscuta publicului din Romania din serialul SEAL, disponibil pe AXN, este cea mai noua actrita in distributia „Anatomia lui Grey”, productia ajunsa la sezonul al 19-le si semnata de Shonda Rhimes.

Totodata, presa de specialitate mentioneaza ca ABC, producatorul seriei, a anuntat deja ca din distributia sezonului cu numarul 19 fac parte Alexis Floyd, Niko Terho si Midori Francis, toti cei patru fiind noua serie de rezidenti ai serialului.

Cariera lui Adelaide Kane a inceput in serialul australian „Neighbours”, iar ulterior a ajuns in SUA, unde printre altele, a avut rolul principal in serialul „Reign”, a jucat in „Once Upon a Time” de la ABC si „Teen Wolf”, productie MTV.

De-a lungul timpului, o serie de televiziuni locale au cumparat drepturile de difuzare pentru „Anatomia lui Grey”, dar niciuna nu a difuzat serialul in intregime. Acum, publicul din Romania poate viziona toate sezoanele, inclusiv sezonul 19, pe platforma Disney+.

Serialul „Anatomia lui Grey” este unul dintre cele mai longevive si iubite productii tv, care a implinit 17 ani pe 27 martie 2022, si a avut sezonul 16 scurtat, din cauza pandemiei de coronavirus, cu doar 21 de episoade, fiind intrerupt pe 13 martie 2020. Echipa filmului a donat din recuzita platoului de filmare stocul de combinezoane, halate, masti si manusi.

In sezonul 18, serialul a readus-o in atentia publicului pe Kate Walsh, ca dr. Addison Forbes Montgomery, care a aparut pentru prima oara in primul sezon al cunoscutei serii „Grey’s Anatomy”, insa a disparut o data cu sezonul 3, creatoarea seriei, Shonda Rhimes, oferindu-i alt serial, „Private Practice”, pentru care aceeasi dr. Addison s-a mutat la Los Angeles.

Primul episod din sezonul 19 din „Anatomia lui Grey” va fi difuzat pe 6 octombrie 2022, cu distributie imediata in SUA, insa fara informatii despre restul lumii.

Desi nu au aparut informatii despre primul episod al noului sezon, cu siguranta fanii ar trebui sa se astepte sa o vada pe Meredith incercand sa-si dea seama cum se potriveste in noul ei rol de sef interimar, fara ca Richard Webber (James Pickens Jr.) si Miranda Bailey (Chandra Wilson) sa fie aproape, cu programul de rezidentiat inchis si Teddy (Kim Raver) si Owen (Kevin McKidd) ascunzandu-se de politie.

Citește în continuare