Skip to content

Adele face twerking pe scena (video)

Adele nu e deloc artistul care sa se ia in serios, mai ales pe scena, iar turneul de promovare a albumului 25 e dovada clara. Daca pana acum a avut cupluri care s-au logodit la concertele ei, i-a venit si ei randul sa fie in centrul atentiei altfel decat prin muzica.

Fiindca e asa un trend, Adele a incercat si ea twerking-ul intr-un show de la Londra, de parca anuntul ca va canta la Glastonbury nu a fost suficient. In stilul clasic Adele, s-a si amuzat pe seama greutatii proprii.

I think I just twerked!” she exclaimed. “I can’t do it that well. My whole body has to move,” she joked. “My bum could break my back it’s so enormous.”

 

Adele stie sa isi faca fanii fericiti, zilele trecute a chemat inclusiv o fana pe scena sa se pozeze impreuna, dupa ce aceasta a ridicat o pancarta prin care cerea un selfie. Cantareata britanica are toate motivele sa fie entuziasmata, dupa ce fanii au primit-o cu bratele deschise, asteptand un turneu de cativa ani. 25 a fost, de departe, cel mai bine vandut album al anului trecut, a facut istorie in ceea ce priveste vanzarile fizice si a reusit sa demonstreze, inca o data, ca muzica facuta cu pasiune intrece orice piesa dance-pop si strategie de promovare. Primul single a fost Hello si a devenit repede viral pe internet, iar acum asteptam videoclipul pentru When We Were Young, cea de-a doua piesa confirmata drept single de pe 25.

V-ati amuzat cu Adele?

Citește în continuare