Skip to content

Adele, Lady Gaga si alte vedete canta All I Want For Christmas Is You(video)

Cea mai recenta editia a Carpool Karaoke a isneamna un colaj de vedete care au cantat cel mai tare hit de Sarbatori – All I Want for Christmas Is You. Chiar Mariah Carey, ajutorul de Craciun al lui James Corden, a fost cea care a dat tonul, iar Adele, Lady Gaga sau Demi Lovato s-au numarat printre vedele care au cantat.


  All I Want for Christmas Is You e una dintre cele mai ascultate si difuzate piese de Craciun, inca de la momentul in care a aparut in 1994. De atunci, a ajuns un adevarat clasic de Sarbatori, iar James Corden a pus mai multe vedete sa cante hitul lui Mariah – Lady Gaga, Adele, Chris Martin, Demi Lovato & Nick Jonas sau chiar Sir Elton John.

Anul acesta, James Corden a reusit sa stranga o multima de vedete la Carpool Karaoke si a avut-o in masina inclusiv pe Michelle Obama. Alaturi de el au mai cantat Adele, fiind si una dintre cele mai de succes editii ale emisiunii, Madonna, Lady Gaga sau Britney Spears.

Ati intrat in spiritul sarbatorilor odata cu aceste vedete?

Citește în continuare

Primele nume pentru Sziget 2017

Festivalul Sziget, Insula Libertatii, vacanta festivaliera de o saptamana de la Budapesta, tocmai si-a anuntat primele 14 nume din lista artistilor. De acum incolo anunturile vor fi publicate in ritm…

Citeste mai mult