Skip to content

(update) Inca doua concerte Adele, pe 30 si 31 august completeaza seria de 10 spectacole la Munchen in august. Oricine s-a inregistrat va putea achizitiona bilete incepand de miercuri, 7 februarie, la ora 11, ora Romaniei.

Adele concerteaza in vara in Europa. Cantareata britanica, care locuieste de cativa ani la Los Angeles, a anuntat o serie de concerte in aer liber la Munchen.

Adele a anuntat in urma cu cateva zile o serie de concerte la Munchen in august, anutul a fost facut in 2 serii: o prima serie de patru concerte pe 2, 3, 9 si 10 august, urmata de o alta serie cu 14, 15, 23 si 24 august.

Datorita cererii fara precedent, au fost adaugate 2 date finale pentru concertul Adele – 30 si 31 august.

Oricine s-a inregistrat deja va putea achizitiona bilete pentru aceste date adaugate in timpul pre-vanzarii de miercuri, 7 februarie, la ora 11, ora Romaniei.

Concertele vor avea loc la München Messe, Adele urmand sa cante intr-o arena in aer liber, personalizata, care poate gazdui 80.000 de persoane in fiecare seara.

Impartasind ilustratii pentru spectacol, artista de 35 de ani, autoarea hit-ului „Easy on Me”, a declarat ca este „prea curioasa pentru a nu se lasa in voia” de a canta pe un „stadion pop-up unic si personalizat, conceput in jurul oricarui moment din spectacolul pe care vreau sa-l organizez”, intr-o declaratie impartasita pe Instagram.

Ea a bifat motivele pentru care a acceptat sa participe la spectacole, inclusiv pentru a-si arata sprijinul pentru gimnasta americana Simone Biles la Jocurile Olimpice de vara din 2024, „alaturi”, la Paris, precum si pentru a canta in orasul “fabulos” Munchen.

Adele, care in prezent efectueaza ultima etapa a rezidentei sale din Las Vegas, a scris: „Imediat dupa Euro? Haideti, Anglia! Cu Jocurile Olimpice alaturi? Hai Simone [Biles]! Si unii dintre artistii mei preferati sustinand si ei spectacole? De ce…DA!!! Nu am mai cantat in Europa din 2016!”.

Ea a continuat: „Nu ma puteam gandi la un mod mai minunat de a-mi petrece vara”, inainte de a-si incheia postarea: „Guten tag, dragilor x”

Inregistrarea biletelor este deschisa acum pe Adele.com si se incheie luni, 5 februarie, la ora  19.00 ora Romaniei.

In timpul unuia dintre spectacolele sale recente Weekends with Adele din Las Vegas, cantareata, care provine din Tottenham, a declarat ca vrea sa isi prioritizeze atentia pentru sanatate si pregatire fizica dupa ce rezidenta se va incheia in iunie.

„In mod normal, nu imi fac rezolutii de Anul Nou, dar pentru acest an vreau sa-mi dezvolt muschii din zona abdomenului, iar obiectivul meu la final este sa invat cum sa fac o saritura cu spatele si sa nu ma doara”, a declarat Adele multimii in timpul unui spectacol din Vegas la sfarsitul saptamanii trecute.

„Dupa ce se vor termina spectacolele mele, vreau sa fac activitati relaxante saptamanale cu prietenii mei in casa mea, la mine acasa, o intalnire in fiecare saptamana”, a adaugat ea.

Desi biletele inca nu au fost puse in vanzare, spectacolele de la Munchen vor creste si mai mult averea personala deja incredibila a lui Adele.

Arena personalizata va avea o combinatie de tribune cu locuri pe scaune si zone in picioare, cu o capacitate de 80.000 de persoane pe seara. Dar daca va canta timp de 8 nopti in fata a 80.000 de oameni pe seara, va castiga milioane de euro si isi va consolida statutul de una dintre cele mai mari vedete din lume. Lui Adele i se vor fi oferit o multime de bani pentru a canta in acest loc construit special si ma astept sa existe diverse pachete disponibile pentru fani, de la locuri generale la VIP si chiar pachete Meet and Greet care vor ajunge la mii de euro.

Presa britanica spune ca, prin contractul cu arena in care au loc spectacolele, artista va avea o parte din toate produsele vandute in seara respectiva si chiar din mancarea si bauturile consumate.

Consultantii de travel spun ca aceasta serie de concerte va crea un impuls microeconomic prin afluxul de fani care vor veni la Munchen pentru a o vedea pe vedeta, ceea ce va creste veniturile orasului datorita cresterii mari a numarului de vizitatori.

Citește în continuare