Skip to content

Adrian Despot are fractura la mana dreapta. Turneul Vita de Vie se amana!

  • envelope icon

Turneul Fenomental, programat de Vita de Vie sa aiba loc in 31 de orase, incepand 17 ianuarie la Timisoara, se va amana cu mai bine de o luna. Pe 3 ianuarie, Adrian Despot, solistul trupei, a suferit o fractura la mana dreapta, in timp ce se afla la ski in Bulgaria.

 

Paradoxal, nu e foarte multa zapada in perioada asta a anului. Sunt multe pietre, in schimb. Am avut ghinionul sa ma intalnesc pe partie cu o piatra”, spune Adrian Despot.

Dus imediat la spital, medicii bulgari i-au pus diagnosticul „fractura intraarticulara”, apoi l-au trimis in Romania pentru a fi supus unei interventii chirurgicale. Solistul trupei Vita de Vie a fost operat pe 6 ianuarie, la Spitalul Militar din Bucuresti, de catre dr. Bogdan Marinescu, seful sectiei de Chirurgie Plastica, asistat de dr. Florin Popescu.

Interventia a fost una destul de dificila si a durat doua ore. Recuperarea partiala presupune 6 saptamani cu mana imobilizata, dupa care vor urma cateva saptamani de fizioterapie. Medicii spun ca recuperarea totala se va face in aproximativ un an.

Din ce mi-au explicat doctorii, riscul era pierderea partiala a mobilitatii mainii drepte. Asta e cosmarul oricarui chitarist”, mai spune Adrian Despot, care tine sa multumeasca intregii echipe conduse de dr. Bogdan Marinescu pentru profesionalism. „Am fost tratat exceptional, atat din punct de vedere clinic, cat si uman. Am intalnit niste medici si mai ales oameni extraordinari care, fara sa tinteasca lucrul acesta, imi vor ramane mereu in suflet”, a mai declarat Despot.

Vita de Vie anunta ca primele 12 concerte din cadrul turneului Fenomental au fost deja reprogramate pentru toamna anului in curs. Turneul va incepe pe 21 februarie la Pitesti si se va termina pe 15 noiembrie la Slatina.

\\ Vita de Vie a lansat vara trecuta un videoclip al piesei Ce conteaza, extrasa de pe albumul Acustic lansat in luna aprilie 2013. Clipul ne prezinta imagini de la concertul de lansare al acestui material special.

Ii uram multa sanatate lui Adi!

  • envelope icon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *