Skip to content

ADRIAN SHERWOOD @Control

Club Control ne propune pe 29 martie un eveniment special cu Adrian Sherwood, un live dub show clasic, alaturi de o legenda a fenomenului. De mentionat ca vedem acest show in premiera in Romania. 

– Live Dub Show –
Camil
Rock DJ
 
Vineri 29 martie, Control este gazda unui eveniment special in prezenta producatorului Adrian Sherwood, un nume sinonim cu spiritul si evolutia muzicii Dub din 1979 si pana in zilele noastre. 
 
Vreme de mai bine de 30 de ani, labelul sau, On-U Sound, a scris istorie prin artisti precum Lee Scratch Perry, Andy Fairley, Gary Clail, African Head Charge, Dub Syndicate, Keith Le Blanc sau Mark Stewart, in vreme ce amprenta de stil si caracter a lui Sherwood s-a extins constant spre noi teritorii stilistice. Radical si sistematic, cu alonja unui vizionar si constiinciozitatea unui do-it-yourself-man.

Geniul de producator al lui Sherwood si-a primit marea confirmare in anii \’80, cu mixuri si remixuri pentru Depeche Mode, Primal Scream, Einsturzende Neubauten, Ministry sau Cabaret Voltaire.
In fata mixerului cu multe canale si multe efecte pornite si impletite, Adrian Sherwood face granitele teoretice ale genurilor sa se evapore si sa fuzioneze miraculos. Ca si cand intre Dub, Blues, Industrial sau EDM, diferenta ar fi doar de un cuvant.
 
Ovatii, deci, pentru Adrian Sherwood, pentru prima oara in Romania cu un Live Dub Show.
 
Intrare: 10 lei pana la ora 00.00 sau 20 lei mai tarziu
Sala Berlin/ club Control – Str. Constantin Mille, nr. 4
www.facebook.com/clubcontrol
 
Adrian Sherwood, live dub show vineri, pe 29 martie 2013. 
 
La mijlocul saptamanii viitoare se anunta un alt eveniment in premiera cu Plaid la Wavehart #1.
 

Citește în continuare