Skip to content

Adrian Sina – cel mai puternic barbat de pe Facebook!

Adrian Sina, liderul Akcent, tocmai a bifat 3 milioane de fani pe pagina de Facebook si a devenit cel mai puternic barbat pe Facebook in Romania si al doilea cel mai puternic brand national dupa Inna.

Conform clasamentului Facebrands.ro, pagina de Facebook Akcent Music a depasit 3 milioane de fani pe Facebook in urma cu doua zile, depasind-o pe Alexandra Stan si Playboy Romania, devenind unul dintre cele mai puternice, apreciate si consolidate branduri romanesti ce a rezistat pe piata muzicala.

2014 a inceput cum nu se poate mai bine pentru Adrian. A devenit tata pentru a doua oara, piesa Boracay se ridica in topurile din Turcia, Grecia si Italia ajungand deja pe primul loc in Azerbaijan si Bulgaria.

In ceea ce priveste concertele Akcent, agenda include deja o multime showuri in toata lumea pana in luna iulie, artistul promovand cele doua variante AKCENT LIVE SHOW: cu trupa sau cu DJ si dansatoare.

In curand voi lansa un EP special pentru fanii mei. Tot ce ma intereseaza este ca muzica mea sa ajunga in jurul lumii in 2014 si ca noile piese sa fie cunoscute de cat mai multi oameni. Am cel mai tare job din lume!! #AroundTheWorld!

Vezi AICi videoclipul hitului international Boracay in colaborare cu Sandra N, vocea de pe multe alte hituri Adrian Sina si Akcent, aceeasi prezenta feminina care tocmai a intrat in serialul LaLa Band de la PROTV O noua viata.

Facebook.com/akcentmusic este pagina oficiala Akcent. I-ai dat LIKE?

Citește în continuare