Skip to content

Adrian Sina: „MAXIM va fi cel mai tare proiect romanesc”

Adrian Sina a semnat cel mai promitator proiect romanesc din ultimii ani la Premium Artist, compania de management, productie si impresariere pe care o conduce.

Liderul trupei Akcent a descoperit o noua trupa de baieti pe YouTube, a ramas impresionat de talentul lor oferindu-le un contract la Premium Artist.

Sunt extrem de entuziasmat ca i-am descoperit pe Marcus, Bogdan, Alexander si Gabriel. Pe doi dintre ei ii stiam de la X Factor, cu Bogdan am mai lucrat insa spiritul pe care l-au creat cu MAXIM m-a surprins si am vrut sa ii semnez imediat. Au voci extraordinare si personalitati pe masura! Vreau sa fiu mentorul, managerul si producatorul lor, sunt sigur ca va fi cel mai tare proiect romanesc. E young, e fresh, e MAXIM!

Lucram deja la primul lor single si pregatim debutul acestei trupe care a declansat deja isterie pe YouTube si pe Facebook, a adaugat Adi despre coverurile care au strans peste 150.000 de vizualizari pe YouTube si au adunat 5.000 de fane pe Facebook fara sprijinul vreunei case de discuri, al unui PR sau al unui producator.

Fanii trupei Maxim se numesc deja MAXIMERS si sunt infocati pe Facebook si pe YouTube. Vezi AICI coverul dupa Inevitabil va fi bine, hitul Andrei!

Romania are nevoie de un boyband iar MAXIM suna bine! LIKE it?

Citește în continuare