Skip to content

Adrian Sina scrie istorie in Billboard-ul mondial!

Adrian Sina devine primul artist din Romania care ajunge pe locul al doilea in topul celor mai mentionate melodii pe Twitter!

 

La un an de la lansare, dupa ce a ajuns no.1 in 10 tari, piesa KAMELIA a ajuns pe locul al doilea in BILLBOARD EMERGING ARTISTS CHARTS – topul artistilor care urmeaza sa explodeze in topurile din intreaga lume.

Topul EMERGING ARTISTS numara toate mentiunile despre o piesa anume pe Twitter in timp de 24 de ore si le insumeaza intr-un clasament ce promite sa aduca in fata noile piese care vor ajunge la toate radiourile.

KAMELIA aduce peste 50.000 de vizualizari in fiecare zi si a strans peste 20 de milioane de vizualizari pe YouTube in mai putin de un an. Succesul Akcent continua in 2015 cu turnee in toata lumea, incepand cu India, Pakistan si Turcia.

Intre timp, Adrian a filmat un videoclip nou si se pregateste de lansarea acestuia. In gasca de compozitori pe care prolificul producator o administreaza la Premium Artist sunt create zilnic noi hituri.

In unele tari din Europa se ridica vertiginos in topuri o alta piesa lansata de Akcent pe EP-ul Around the world – vezi AICI!

Citește în continuare