Skip to content

Adrian Sina si Marius Nedelcu au intrat in studio!

Cei doi artisti din Akcent care au destramat trupa prima oara s-au impacat si au revenit la prietenia care i-a legat din 2002! Marius Nedelcu si Adrian Sina au postat pe Facebook o poza din studio unde lucreaza o piesa noua, cel mai probabil o colaborare.

Te astept cu un buchet de trandafiri… asta cantam impreuna cu ceva ani in urma… sunt bucuros sa lucram din nou impreuna , a iesit ceva tare !!! – a scris Adrian pe pagina de Facebook Akcent alaturi de poza din studiourile Premium Artist.

Marius a adaugat pe pagina facebook.com/mariusnedelcu.ro: ghici cu cine sunt in studio? lucram o piesa noua, poate una din cele mai bune de pana acum! coming soon, haha!!

Desi s-a despartit de Mihai si Sorin printr-un scandal destul de mare in presa, Adrian a revenit la sentimente bune cu cei doi oameni care au avut, de fapt, un rol cu adevarat important in cariera Akcent: Edward Maya (au pozat recent la o petrecere impreuna) si cu Marius Nedelcu care a revenit din Suedia si e pregatit sa lanseze primul single in limba romana din cariera lui solo.

Ramane de vazut si de auzit daca piesa sau piesele pe care Marius si Adi le-au lucrat impreuna vor fi lansate sub numele Akcent, daca va fi o colaborare vocala intre ei sau daca e vorba despre o melodie pe care Adrian a compus-o si produs-o pentru vechiul sau prieten si coleg.

Intre timp, Adrian Sina a devenit cel mai puternic barbat de pe Facebook prin pagina Akcent iar Marius Nedelcu a venit in 2014 cu un remix dupa Love you too.

Ai vrea sa auzi o colaborarea intre Adi si Marius? Crezi ca ar merge Akcent in varianta cu ei doi?

Citește în continuare