Skip to content

Akcent feat. Lidia Buble – Serai (videoclip si album nou)

Akcent o aduce alaturi de el pe Lidia Buble pentru o noua piesa dance, cu influente orientale, Serai. Trackul apare cu un videoclip de imagine, cu o Lidia Buble senzuala si multe jocuri de culoare. 
 

Odata cu aceasta piesa, Akcent lanseaza si albumul Love the Show, toate insotite de videoclipuri de imagine. Pe langa featuring-ul cu Lidia Buble, Adi Sina i-a mai adus alaturi de el pe Amira, Sandra N, Cojo si Andrei Vitan si le gasiti pe toate mai jos. 

Fanii sunt cei care au un cuvant de spus in tot ce fac eu. Am inteles dorinta lor ca vor sa traiasca muzica AKCENT ca o experienta, sa primeasca un intreg concept iar albumul LOVE THE SHOW aduce o multime de piese noi, sound-uri noi si videoclipuri diferite, menite sa creeze o anumita stare. VOI sunteti cei care veti alege urmatorul single si urmatorul hit, eu creez muzica dar fanii sunt cei care fac hiturile pe YouTube, in Shazam, la radio si in cluburi! Multumesc tuturor celor au incredere in mine, enjoy the music & love the show!, declara Adrian.

Peste 50 de oameni au fost implicati in productia pieselor si a videoclipurilor de pe albumul Love The Show. 16 colaboratori vocali, 10 videoclipuri noi, 8 voci masculine, 7 voci feminine si 3 bonus trackuri ce au strans deja peste 30 de milioane de vizualizari pe YouTube. Toti acesti oameni au fost reuniti de Adrian si echipa lui talentata in studiourile Akcent Music.

Videoclipurile au fost gandite si regizate de echipa NGM Creative: Bogdan Paun si Alex Muresan alaturi de Catalin Alionte. Cei trei tineri creativi au lucrat cu Adi si casa de discuri Roton si la albumul anterior – Around the world – ce a strans peste 100 de milioane de vizualizari pe YouTube din opt videoclipuri.

jeAKCENT pregateste un nou turneu mondial de promovare al albumului Love The Show ce include deja concerte in SUA, India, Pakistan, Rusia, Turcia, Albania, Grecia, Bulgaria, Spania. Pentru Romania, Adi a lansat deja un show live cu trupa, o alternativa pentru concerte ce va fi sustinuta printr-un spectacol exploziv ce va fi anuntat in curand.

LOVE THE SHOW album tracklist

01. AKCENT Feat. Lidia Buble – Serai
02. AKCENT Feat. Amira – Push
03. AKCENT Feat. Reea & Aza – Phou Phou
04. AKCENT Feat. Tamy & Reea – Boca Linda
05. AKCENT Feat. Sandra N & Veo – Se Thelo
06. AKCENT – Bounce
07. AKCENT Feat. CoJo, Lazy & Vitan – Sofia
08. AKCENT Feat. Jordan – Deeply In Love
09. AKCENT & Hi-Mode Feat. Mike Miller & Molitor – Feelings
10. AKCENT Feat. Andrei Vitan – Maria Maria

Bonus tracks:
11. AKCENT Feat. Sandra N – Amor Gitana
12. AKCENT & Galena – Te Quiero
13. AKCENT Feat. Meriem – Dilemma

Akcent a lansat cel mai recent single anul trecut, cand a venit cu o alta colaborare cu Sandra N, Amor Gitana si a bifat titlul de compozitorul roman cu cele mai multe vizualizari pe Youtube in 2015. El a fost responsabil si cu unul dintre hiturile anului trecut, Le-am spus si fetelor, lansat de Lidia Buble, alaturi de Amira. 

Cum vi se pare noul album Akcent?

Citește în continuare