Skip to content

Akon lanseaza 5 ALBUME diferite! Asculta 5 piese noi!

Akon a intarziat aproape cinci ani cu albumul STADIUM, o intarziere legendara in industria muzicala! Compenseaza aceasta intarziere cu o lansare legendara: CINCI albume diferite cu cinci stiluri diferite pentru fanii din toata lumea!

Data lansarii noului album AKON ramane incerta insa artistul a postat deja online cinci piese, cate una de pe fiecare album. Pentru ca trendurile muzicale sunt in continua schimbare iar AKON nu stie pe cine sa multumeasca mai repede, artistul vine cu CINCI albume si un radio online unde vor fi difuzate acestea.

UNUL este WORLD – pentru toata lumea, va include probabil si ceva in stilul WORLD acoperind trendul de globalizare.

Prima piesa promovata este Feeling a Nikka in colaborare cu Banije!

Akon – Feeling A Nikka ft. Banjie (World Stadium)

Un altul este URBAN pentru publicul fidel si primii fani care au intrat in contact cu muzica lui:

De pe acest material, Akon a postat online \’Whole Lot\’!

Akon – Whole Lot (Urban Stadium)

Al treilea – in nicio ordine anume – este pentru publicul POP care l-a cunoscut prin mixului de pop si hip-hop pe care l-a avut in multe hituri.

 

Prima piesa lansata de Akon de pe STADIUM POP este To Each his own. PLAY!

Akon – To Each His Own (Pop Stadium)

Al patrulea este ISLAND si se duce si mai mult la origini, completand si munca de activism social si politic pe care artistul a sustinut-o constant in ultimii ani!

 

Iar pentru cei care au aflat de vocea lui prin colaborarile cu David Guetta, Akon aduce un album special pentru publicul european, revenind cu trackuri euro-dance, un trend care pare sa nu mai apuna.

Iar prima piesa EURO de pe acest material incepe cu Goodbye my enemies, hello my friends si se numeste Better Bounce. Incepe usor si creste catre un EDM cu infuzii de acid. PLAY!

Primul single promovat de AKON de pe STADIUM a venit in 2010 sub forma lui Angel, un track produs de David Guetta! De atunci au aparut multe alte melodii!

Vezi AICI un interviu exclusiv cu Akon de anul trecut!

Citește în continuare