Skip to content

Alex Velea, Puya, Corina si Andreea Banica vor canta la RMA 2013!

Music Channel si Utv adauga inca patru nume de top pe lista artistilor care vor urca pe 14 septembrie pe scena Romanian Music Awards de la Brasov: Corina,Andreea Banica, Alex Velea si Puya promit un show complet.

Daca la editia de anul trecut Alex Velea a lansat in premiera hitul Minim doi, asteptam sa vedem cu ce ne va surprinde anul acesta, el fiind recunoscut pentru showurile pe care le face cu dansatorii sai. De asemenea, suntem curiosi ce tinute vor alege pentru show Corina si Andreea Banica, fiind stiut faptul ca amandoua au alegeri controversate – Corina e un fashion icon iar Andreea Banica este mereu sexy.

Punctul culminant al evenimentului ramane decernarea premiilor pentru fiecare dintre cele 14 categorii. Cel mai votat artist pleaca acasa cu un trofeu mult dorit. Anul acesta, Puya, gazda editiei din 2011 de la Brasov si cel care a primit premiul pentru Best Hip Hop in 2009 de la Ja Rule, este nominalizat la Best Male si Best Hip Hop.

Toti artistii pot fi votati pe rma.1music.ro, unde cele 14 categorii isi asteapta castigatorul! Vezi AICI nominalizarile!

Anul acesta, RMA va avea loc pe 14 septembrie la Brasov, in Piata Sfatului, iar Music Channel va transmite LIVE incepand cu ora 19.00. Vezi AICI care sunt primii artisti confirmati sa urce pe scena!

Citește în continuare