Skip to content

Alexandra Stan – 1.000.000 (One Million feat Carlprit) – making of videoclip

Alexandra Stan va lansa maine videoclipul 1.000.000 (One Million feat Carlprit). Am fost la filmari si am surprins imagini din spatele camerelor de filmat si am montat totul intr-un mini-interviu si un material making of!

One Million este un featuring cu rapperul german Carlprit, care a fost si el prezent la filmarile videoclipului. Regizorul a fost Iulian Moga iar locatiile folosite au fost fosta casa Big Brother si studiourile alaturate unde au fost realizate decoruri speciale.

Am mai zis asta, insa simt nevoia sa ma repet: Alexandra Stan s-a ridicat in ultimul an cat altii in zece si cred ca merita tot succesul pe care il are acum. Si unde mai pui ca e foarte modesta!

Maine in jurul pranzului vom vedea videoclipul 1.000.000, pana atunci va las cu materialul making of de mai jos realizat de colegul Bimus! Aflati mai multe direct de la Alexandra!

Daca va intereseaza mai multe poze de la filmarile videoclipului avem un sneak peek AICI!

1.000.000 – One Million feat Calprit – este al treilea single international produs de echipa MAAN Studio pentru Alexandra Stan. Melodia este inclusa pe albumul de debut al artistei – Saxobeats, lansat in aceasta toamna la MediaPro Music in Romania si licentiat in multe tari din intreaga lume.

Revenim maine cu videoclipul iar in curand vom posta inca un interviu cu Alexandra! Mai jos va las alte poze de la filmari postate pe Facebook de Alexandra si realizate de Andrei Nemirschi.

Creditele pentru imaginea Alexandrei sunt urmatoarele: styling-ul a fost realizat de Andra Moga care se ocupa de Miss Saxobeat de mai multa vreme, make-up: Violeta Irimia, hair: Alex Ifimov.

Sunteti curiosi sa vedeti cum arata milion-ul? :))

 

Citește în continuare