Skip to content

Alexandra Stan canta pentru elevi Mr. Saxobeat

Alexandra Stan a fost prezenta intr-un liceu din Bucuresti pentru a povesti tinerilor despre Campania ei impotriva violentei feminine pe care a lansat-o dupa incidentul cu managerul ei. Cantareata le-a oferit liceenilor si un moment live cu Mr. Saxobeat.

Trebuie sa recunosc ca am foarte mari emotii. (…) Sunt intr-o camera cu atat de multe talente incat, daca ne apucam sa facem acum niste melodii, sigur o sa facem niste hituri. (…) Reprezint campania impotriva violentei initiata de Politia Capitalei, dar sustinuta de mine. Campania mea se numeste «Nu bate! Mai bine canta!», dar si pentru ca sunt artist, ca si voi, si acesta cred ca este lucrul pe care il avem in comun, a spus cantareata. 

Avem muzica, o modalitate de a ne exprima, cred ca eu va pot spune ca in viata nu poti sa treci doar prin evenimente fericite. (…) In cazul in care vrei sa bati, poti bate la tobe. Eu am invatat ca este foarte important sa nu permitem abuzul de niciun fel, nici fizic, nici psihic, sa nu lasam pe nimeni sa profite de un moment in care suntem vulnerabili.

Alexandra Stan este intr-o pauza dupa ce in aceasta vara a fost batuta de managerul ei. Incidentul a atras atentia nu doar asupra violentei impotriva femeilor dar si asupra drepturilor pe care le are o casa de productie asupra numelui si pieselor unui artist. Mai multe despre campania Alexandrei Stan puteti afla aici.

Va place momentul live? Asteptati sa revina Alexandra Stan pe scena?

 

Citește în continuare