Skip to content

Alexandra Stan cucereste Franta

Dupa Inna si Edward Maya a venit randul Alexandrei Stan sa cucereasca publicul din Franta. Cantareata are succes din ce in ce mai mare cu hitul Mr.Saxobeat, aflandu-se intr-un turneu de promovare al acestui single.

Mai jos aveti comunicatul de presa trimis de casa de discuri a artistei, MediaPro Music, alaturi de o multime de poze de la radiourile si evenimentele la care a fost Alexandra. Avem inca un motiv sa fim bucurosi pentru industria romaneasca. Ce parere aveti? 🙂

O data cu lansarea single-ului “Mr.Saxobeat” in toata lumea, Alexandra Stan s-a dovedit a fi o adevarata revelatie pentru iubitorii muzicii dance. La inceputul lunii februarie artista MediaPro Music a plecat in primul sau turneu internatinal de promovare iar prima tara vizitata a fost Franta.

Alexandra a sustinut recitaluri live in numeroase cluburi din Paris, unul dintre cele mai importante fiind la aniversarea Goom Radio, in cadrul “Goom Celebration”.

In plus, romanca a fost prezenta in cadrul unor emisiuni radio extram de cunoscute in Franta unde a interpretat live hitul “Mr Saxobeat”. Alexandra a facut furori la cea mai ascultata emisiune matinala – la radio NRJ-NIKOS le 6/9 care in zilele urmatoare a avut invitati pe Katy Perry, Justin Bieber si Hilary Duff si in emisiunea “NRJ avec Cauet” – sau la FUN RADIO la emisiunea Libre Antenne de Karel. Au urmat aparitii la Voltage Radio, FG Radio si Goom Radio.

Tot in Franta, Sony Music a produs si lansat pe 14 februarie 15.000 de unitati ale single-ului “Mr. Saxobeat”. In afara de Franta, unde are concerte saptamanal, Alexandra este asteptata si in Canada, Maxic, Germania, Italia, Spania, Insulele Mauritius si Azerbaijan.

Citește în continuare