Skip to content

Alexandra Stan featuring Jahmmi – 9 Lives (videoclip nou)

Alexandra Stan revine cu un nou videoclip la inceput de an – 9 Lives, in featuring cu Jahmmi. Piesa o stiti deja pentru ca a fost inclusa pe albumul Alesta, aparut anul trecut.

Dupa turneul de promovare in Asia, in primavara anului trecut, difuzari in topurile muzicale internationale si numeroase aparitii publice, dar si datorita succesului unor piese precum “We Wanna”, “I did it mama”, “Balans”, “Ecoute” si “Boom Pow”, Alexandra Stan s-a hotarat sa filmeze inca un clip pentru o piesa de pe acest album.

Piesa este despre puterea de a te ridica si de a te reinventa. Clipul l-am filmat in Constanta, in locurile dragi mie, aici unde am cea mai buna energie. Am ales ca locatii portul maritim, valea portului dar si parcul din copilaria mea. Chiar daca a fost destul de frig, echipa cu care am lucrat si faptul ca am filmat acasa au transformat totul intr-o experienta frumoasa.” povesteste Alexandra Stan.

Videoclipul a fost filmat si regizat de Criss Blaziny, artistul cu care Alexandra a colaborat si pentru piesa “Au gust zilele, lansata vara trecuta.

Va place videoclipul?

Citește în continuare