Skip to content

Alexandra Stan & INNA canta We Wanna prima oara live! (video)

  • envelope icon

Alexandra Stan si INNA au cantat in PREMIERA la ProFM piesa We Wanna, prima lor colaborare! E prima oara cand canta impreuna cu trupa!

 

După ce au batut lumea in lung si in lat, din Japonia pana in America Latina, cele două artiste romance lansează o nouă provocare playlist-urilor de radio și de club: single-ul “We Wanna”, o colaborare promițătoare cu interpretul hitului “Gasolina”, Daddy Yankee, nominalizat la Grammy Awards (2005) și artist de succes, la rândul lui, în America Latină și în întreaga lume.  

Piesa mult asteptata lansata de Alexandra Stan si Inna s-a auzit prima data LIVE la Andrei Gheorge si Greeg, in emisiunea de dimineata de la ProFM! Cele doua s-au prezentat acompaniate de trupa insa fara coregrafia sexy din clip. PLAY!

Alexandra Stan & INNA – We Wanna | PREMIERA ProFM LIVE Session

Daca nu ai vazut deja videoclipul – a strans deja peste 1,5 milioane de vizualizari pe YouTube fiind lansata direct cu clip – poti sa ii dai un PLAY aici!

We Wanna a avut reactii bune si pe siteurile internationale. Reviewurile spun ca piesa nu surprinde cu nimic insa ca e un potential hit de vara, bubblegum.

  • envelope icon

Taguri:

,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *