Skip to content

Alexandra Stan – numarul 1 in Japonia

  • envelope icon

Alexandra Stan a ajuns numărul 1 în topul iTunes Dance Chart din Japonia la 2 ore din momentul lansării piesei „Cherry Pop” în această țară.

Noul single al artistei a ajuns în topul single-urilor dance cu cel mai mare număr al descărcărilor din Japonia după ce, în momentul lansării, piesa ocupa locul 5. În plus, în câteva ore a devenit și cel mai căutat ringtone pe cel mai mare site de profil din Japonia.

Vestea că „Cherry Pop” a ajuns pe primul loc în topul celor mai descărcate piese dance din Japonia într-un timp atât de scurt a ajuns la Alexandra Stan chiar în timpul unui concert pe care îl susținea în Turcia. Surpriza a fost cu atât mai mare cu cât organizatorii și cei prezenți au felicitat-o pe artistă într-un mod inedit: scriindu-i pe ecranul principal al clubului „Felicitări, Alexandra Stan, ești numărul 1!”.

„Cherry Pop” este cel mai nou single al Alexandrei Stan și a fost lansat și în România, la sfârșitul lunii mai.

Cel mai recent videoclip vesel si sexy lansat de Alexandra Stan a fost colaborarea cu FYI pentru Baby it’s ok ce avea sanse sa ajunga un mare hit daca nu era lansata fix la finalul verii.

Crezi ca are sanse Cherry Pop sa primeasca difuzari in Romania?

  • envelope icon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *