Skip to content

(update) Alice Cooper, Johnny Depp si Joe Perry vin cu Hollywood Vampires pe 8 iunie 2023 la Romexpo. Biletele se pun in vanzare de vineri, 4 noiembrie

Supergrupul Hollywood Vampires din care fac parte Alice Cooper, Johnny Depp si Joe Perry revine la Bucuresti pe 8 iunie 2023 la Romexpo, in aer liber.

Este al doilea concert pe care il sustin cei trei in Romania.

Trupa a concertat la Bucuresti in 2016, când, membrilor fondatori – Alice Cooper, Joe Perry (Aerosmith) si actorul-muzician Johnny Depp – li s-au alaturat Robert DeLeo (Stone Temple Pilots), Matt Sorum (Guns N’ Roses si Velvet Revolver), Tommy Henriksen (Alice Cooper Band) si compozitorul si multi-instrumentistul Bruce Witkin.

Hollywood Vampires ar fi trebuit sa cante la Bucuresti anul trecut, concert care a fost amanat din cauza pandemiei.

Biletele pentru concertul din 2023 se pun in vanzare vineri 4 noiembrie , dar cei care au  aplicatia iabilet.ro pot cumpara bilete in avans de miercuri.

Primele 200 de bilete din fiecare categorie au pret de earlybird.

Hollywood Vampires este un supergrup a carui baze au fost puse de Alice Cooper, Johnny Depp si Joe Perry. Scopul formatiei era de a aduce un tribut tuturor artistilor din scena rock care au murit din cauza exceselor.

The Hollywood Vampires a fost fondat in 2015 cand a lansat si albumul omonim, de coveruri, un tribut adus grupului cu care Alice Cooper obisnuia sa consume alcool in anii ’70, grup din care faceau parte, printre altii, John Lennon, Keith Moon, Marc Bolan si Harry Nilsson.

Formatia a lansat doua albume pana acum, albume la care au colaborat cu artisti precum Paul McCartney, Dave Grohl, Joe Walsh sau Cristopher Lee.

In momentul de fata, celor trei membri fondatori li se adauga si Tommy Henriksen, bassistul lui Alice Cooper. De-a lungul timpului, The Hollywood Vampires au urcat pe scena alaturi de artisti precum Duff McKagan, Matt Sorum (ambii Guns n’ Roses), Brad Whitford (Aerosmith) sau Robert DeLeo (Stone Temple Pilots).

Biletele se pun in vanzare vineri pe 4 noiembrie la ora 10:00. Suplimentele VIP upgrade inclusiv cele meet & greet, se pot cumpara de aici. Fanii care au aplicatia iaBilet de Android si IOS instalata vor primi miercuri la ora 10:00 un cod cu care pot avea acces la bilete inaintea tuturor.

Biletele achizitionate (si pentru care nu s-a cerut refund) pentru evenimentul din 2021 raman valabile si organizatorii multumesc fanilor ca le-au pastrat.

Biletele se pun in vanzare aici la urmatoarele preturi:

– Earlybird: primele 200 din fiecare categorie:  Heroes (A): 429 lei,  Boogiemen (B): 349 lei, Drunk Friends (C): 269 lei

– Presale: Heroes (A): 449 lei,  Boogiemen (B): 369 lei, Drunk Friends (C): 289 lei

– La intrare: Heroes (A): 480 lei,  Boogiemen (B): 400 lei, Drunk Friends (C): 350 lei

Se pun in vanzare si doar 500 de bilete VIP in tribuna la inaltime, aproape de scena, cu bar separat si alte facilitati la pretul de 699 lei.

Citește în continuare