Skip to content

Ana Ularu in serialul NBC EMERALD CITY

Pe 6 ianuarie debuteaza un serial inspirat din basme, in care apare si actrita romana Ana Ularu.

 

Ana Ularu, una dintre cele mai apreciate actrite ale momentului, a pus mana pe un nou rol important! Este vorba de serialul Emerald City care reinventeaza povestea vrajitorului din Oz, in episoade puse in scena de Tarsem Singh, un regizor pentru care imaginea joaca un rol foarte important.

Povestea serialului inspirat din universul lui L. Frank Baum, incepe cand Dorothy Gale (Adria Arjona) si un caine politist, sunt transportati de o tornada pe un taram misterios, marcat de lupte pentru putere intre regate si magie neagra.

Ana Ularu este Vrajitorea din Vest iar in rolul vrajitorului il regasim pe Vincent D\’Onofrio.

Cat despre Ana Ularu, nici nu stim cu ce sa incepem. A aparut in Serena, alaturi de Bradley Cooper si Jennifer Lawrence, in serialul Familia Borgia iar anul asta ai putut s-o vezi in thrillerul Inferno, alaturi de Tom Hanks.

Ana Ularu o interpretează pe Vrăjitoarea cea Rea din Vest, personajul principal negativ, distribuţia fiind completată de actorii Adria Arjona (Dorothy Gale), Vincent D\’Onofrio (Vrăjitorul), Oliver Jackson-Cohen (Lucas), Geran Howell (Jack), Joely Richardson (Glinda), Jordan Laughran (Tip) şi Mido Hamada (Eamonn).

Citeste mai mult: adev.ro/oh7jy3

Cum ti se pare trailerul? Ai sa urmaresti acest serial?

Citește în continuare