Skip to content

Noi imagini de la filmarile And Just Like That. Carrie Bradshaw reimbraca rochia de mireasa.

Filmarile pentru sezonul 2 al continuarii de la Sex and the City, And Just Like That… sunt in curs de desfasurare si apar din nou imagini de pe platouri ca parte a strategiei de promovare, stiindu-se ca majoritatea spectatorilor urmaresc cu atentie tinutele eroinelor principale.

Zilele acestea  Sarah Jessica Parker si Kristin Davis au fost surprinse pe strazile din New York City in noi imagini din culise, care surprind cele mai recente momente de moda ale personajelor lor.

Primul sezon al continuari SATC care a avut premiera anul trecut a fost confirmat oficial pentru reinnoire de catre HBO Max in luna martie. Desi actritele nu au comentat despre noua desfasurare de evenimente, Sarah Jessica Parker a fost fotografiata la inceputul lui octombrie, imbracata in Carrie Bradshaw versiunea trashy.

Stim ca  And Just Like That nr 2…. le urmareste pe cele mai bune prietene Carrie (Parker), Charlotte Goldenblatt (Davis) si Miranda Hobbes (Cynthia Nixon), acum in varsta de 50 de ani, care jongleaza cu noi escapade personale si profesionale prin New York. Femeile sunt acum mai in varsta, oarecum mai intelepte si, in mod deschis, mai progresiste. Dar daca un lucru a ramas constant intre ele, este faptul ca garderoba si personalitatea lor merg intotdeauna mana in mana.

Fanii au fost insa uimiti sa descopere in noile fotografii de culise ca Sarah Jessica Parker readuce pe micile ecrane un look iconic din Sex and the City pentru sezonul 2 al serialului And Just Like That. Noile imagini de pe platou o arata pe Carrie Bradshaw din nou in rochia de mireasa, pe care a purtat-o in filmul din 2008. Evident nu stim contextul, desi pare ca se pregateste pentru un bal mascat, dar e amuzant sa vedem ca are inapoi palaria pasare pe cap, dupa ce am vazut deja imagini tot din acest sezon aflat in lucru cu o geanta porumbel, de designer desigur.

foto Profimedia

Primul sezon „And Just Like That…” a avut premiera anul trecut in decembrie si, desi nu a avut succesul episoadelor „Sex and The City”, HBO a comandat un al doilea sezon care va fi lansat in vara anului viitor.

Si in sezonul doi din seria noua, protagonistele se vor implica in productia, regia si scenariul noilor episoade. Cynthia Nixon a regizat unul dintre episoade – „Diwali”, episodul 6 – si a fost co-producator executiv al intregului serial, Sarah Jessica Parker a produs atat intregul serial cat si documentarul care a fost lansat. Cele doua au declarat ca s-au implicat si in directia creativa a scenariului si au incercat sa „repare anumite lucruri care nu functionau sau nu ar fi fost considerate corecte in prezent”, referindu-se in primul rand la diversitatea rasiala a serialului.

In urma cu cateva luni, Michael Patrick King, showrunnerul seriei, a declarat pentru Variety ca au intampinat numeroase dificultati in privinta surprizelor pregatite in scenariu deoarece o parte din scenele importante erau filmate in aer liber, paparazzi erau mereu prezenti si postau atat detalii legate de ce se intampla in serial dar si tinutele purtate de cele trei actrite principale cu multe luni inainte ca episoadele sa fie lansate. 

Citește în continuare