Skip to content

Anda Adam – Am chef (videoclip nou)

Anda Adam revine cu o noua piesa, numai buna de distractie – Am chef. Cantareata lanseaza noul single cu tot cu un videoclip filmat intr-un peisaj industrial din care nu lipsesc motoarele si coregrafiile cu multi dansatori.

Videoclipul regizat de Bogdan Daragiu a avut o locatie speciala, un depou CFR, iar coregrafia deosebita, intretinuta de skateri si dansatori alaturi de Anda au creat din start un cadru urban.

Vestimentatia Andei a fost una colorata, cu printuri interesante si accesorii cool in stil american, tanara mamica aratand spectaculos si afisand o forma de zile mari!

Despre videoclip Anda declara: A fost foarte frumos! Mi-a placut mult grupul de copii care m-au insotit la filmari, sunt foarte talentati. Prima zi de munca a luat sfarsit in dimineata zilei urmatoare. Cadrele de beauty au fost filmate dupa o pauza binemeritata,a doua zi. A iesit ceva senzational! Am avut ca reper un shooting international cu un make-up in care toata fata este acoperita cu pietre de diferite marimi si forme, look-ul si make-up au iesit senzational. E unul din cadrele mele preferate care e ceva cu totul si cu totul deosebit! Abia astept sa-l vedeti si voi!

Desi prognoza meteo insista asupra unui timp ploios si posomorat, astfel ca echipa dorea sa amane filmarile pentru o alta zi, soarele s-a alaturat chiar din primele ore ale diminetii chefului instaurat de Anda si echipa ei pe platourile de filmare.

Anda Adam a colaborat recent si cu cei de la Last Night pentru piesa Wanna Love You. In plus, R.A.C.L.A. a adus-o din nou in atentia noastra cu Nu te-am uitat, continuarea hitului pe care l-au lansat la inceputul anilor 2000.

Ce ziceti de noua piesa a Andei Adam? Ajunge hit?

Citește în continuare