Skip to content

Anda Adam si R.A.C.L.A – Nu te-am uitat (videoclip nou)

 R.A.C.L.A. si Anda Adam ne surprind cu o noua colaborare si lanseaza azi “Nu te-am uitat” – continuarea povestii piesei “Nu ma uita”, lansata in 1999.

 Pentru cei mai tineri dintre voi “Nu ma uita” a fost una dintre cele mai rezonante piese de la acea vreme, ea marcand startul carierei muzicale a artistului international Anda Adam si ramanand totodata una dintre cele mai puternice piese hip-hop romanesti scrise vreodata.

Hai sa ascultam cum suna continuarea acestei piese:

Dupa ce anul trecut Anda Adam a deschis Romanian Music Awards  cu “Nu ma uita”, reactia publicului fiind una deosebit de puternica, s-au gandit sa-si surprinda fanii cu o continuare a povestii originale, la nu mai putin de 16 ani distanta.

“Odata cu maturizarea personajelor si a noastra ca artisti, am incercat si un sound mai elaborat, la nivelul cerintelor pietei muzicale din prezent. Am lucrat piesa timp de mai multe luni la Rappin’ On Production impreuna cu fostul meu coleg din R.A.C.L.A., Connect-R, iar munca noastra a fost incununata de un film de exceptie realizat de Alex Ceausu, caruia proiectul i-a placut din prima clipa”, a declarat Rimaru.

„Sunt bucuroasa ca dupa 16 ani cantam iar in aceasta formula. Intr-o dimineata am gasit un mesaj de la Rimaru, ca are o piesa pe care vrea sa colaboram. Mi-a placut foarte tare ideea si abia asteptam sa aud melodia. Inca de la prima ascultare am stiut ca este piesa perfecta pentru a face acest featuring cu R.A.C.L.A.. Le multumim baietilor de la Rapin’ On pentru aceasta productie care este continuarea perfecta a piesei “Nu ma uita” si sunt convinsa ca va ajunge direct la inimile celor care vor da play.” a spus Anda Adam. 

Anda Adam a lansat recent un single solo, Save Me Tonight, dupa ce in aceasta vara am ascultat-o alaturi de C.R.B.L. si piesa Seri de mai. Rimaru ne-a facut o surpriza anul trecut, cand s-a intors cu piesa Tine-te de ea, care a marcat revenirea proiectului R.A.C.L.A. in lumea muzicala.

 

Va place noua colaborare Anda Adam si R.A.C.L.A?

 

Citește în continuare