Skip to content

Anda Adam & Last Night – Wanna Love You (videoclip nou)

Baietii de la Last Night au cooptat-o pe senzuala Anda Adam pentru cel mai nou single al lor, Wanna Love You, produs in studioul Fly Records.

Ne bucuram ca Andei i-a placut piesa din prima si a dorit sa faca acest feat, pentru noi inseamna mult, mai ales ca am stiut din start ca vocea ei este ceea ce ne trebuie sa completeze piesa a spus Felix.

Videoclipul a fost filmat de Alex Ceausu, cu care baietii au deja o legatura de prietenie, intr-o padure de langa Bucuresti si la un castel parasit, unde au filmat in jur de 24 ore in continuu.

Ne-am lasat condusi de Anda, am avut incredere si uite unde am ajuns :)) trebuie sa vedeti clipul sa vedeti unde am ajuns a spus amuzat Cristi.

Clar am inceput anul cu dreptul si se pare ca o tinem tot asa. Anul 2016 este anul colaborarilor pentru noi, fie ca este vorba de familia Fly Records, din care facem parte, sau alti artisti importanti din industria muzicala romaneasca precum este Anda Adam a declarat Bogdan.

Anda Adam s-a auzit recent pe radio cu Nu te-am uitat, continuarea succesului pe care l-a avut la inceputul anilor 2000 cu R.A.C.L.A., Nu ma uita, dar a lansat si un single pe cont propriu – Save Me Tonight. In schimb, baietii de la Last Night tocmai au lansat un nou single, alaturi de Fly Project  – Next To You

Va place piesa aceasta? 

Citește în continuare