Skip to content

Anda Adam colaboreaza din nou cu R.A.C.L.A.! Cum suna noua piesa!

La 16 ani de la succesul piesei Nu ma uita, Anda Adam si R.A.C.L.A. pregatesc o noua piesa impreuna. Hai sa ascultam cum suna!

 

Videoclipul piesei Nu te-am uitat va avea premiera saptamana viitoare, iar pana atunci putem urmari un teaser de 27 de secunde, care deja ne-a facut sa fim entuziasmati legat de rezultatul final.

Nu te-am uitat
este o productie Rappin\’On Production, semnata la MediaPro Music, iar videoclipul a fost regizat de Alex Ceausu. In ciuda titlului, piesa expune o poveste de dragoste trista, fara happy-end.

„Ne bucuram foarte mult ca ne-am reintalnit dupa atata timp. Am constatat, de fapt, ca ne simtim la fel ca acum 16 ani. Abia asteptam sa mergem la concerte din nou impreuna”, declara Anda Adam.

Nu te-am uitat’ este povestea rapperului si a fetei cuminti, poveste ce se dezvolta si ajunge la paroxism. Odata cu maturizarea personajelor si a noastra, ca artisti, am incercat si un sound mai aleborat, la nivelul cerintelor pietei muzicale din prezent. Speram ca acest produs audio-video de exceptie sa fie la inaltimea asteptarilor generatiilor care au crescut cu ‚Nu ma uita’ in boxe, iar mesajul nostru se adreseaza noilor generatii si fiecarui ascultator in parte: Nu te-am uitat”, declara Rimaru (R.A.C.L.A).

Noul videoclip „Nu te-am uitat” va avea premiera marti, 27 octombrie, la ora 10.30, iar pana atunci va invitam sa urmariti inca o data clipul piesei Nu ma uita semnata R.A.C.L.A. si Anda Adam.

R.A.C.L.A s-a intors anul trecut in atentia noastra cu piesa Tine-te de ea si iata ca avem parte de un nou single din partea lor.

Sunteti si voi la fel de entuziasmati de noua colaborare cu Anda Adam? Credeti ca o sa aiba acelasi succes ca Nu ma uita ?

Citește în continuare