Skip to content

Anda Adam, Ruby, Feli si Lidia Buble vin marti la Media Music Awards

Lista artistilor care vor canta marti seara la Media Music Awards se imbogateste de la o zi la alta cu noi nume celebre.

Dupa ce au fost anuntati Alina Eremia, Dorian Popa, Lora, Connect-R, Sore si Irina Rimes, a venit randul ca noi artisti renumiti sa intre in desfasuratorul mult-asteptatei gale.

Astfel, pe scena Media Music Awards, prima editie desfisurata in Bucuresti, vor canta si Anda Adam, Ruby, Feli, Lidia Buble, Jo, Randi, Matteo, Adda, Cabron, Amna, Fly Project, Voltaj, Monoir, Liviu Teodorescu si Ami.

Vor fi mai bine de trei ore de muzica live, spectacol de lumini si sunet si invitati speciali care vor transforma Media Music Awards 2017 intr-un eveniment de neuitat. Media Music Awards 2017 va avea loc anul acesta in centrul comercial ParkLake, situat in strada Liviu Rebreanu nr 4 , zona ParkLake Garden, intarea dinspre parcul Titan.

Pe Green Carpet vor sosi nume celebre, artisti care au dominat topurile in ultimul an, precum si multe vedete din showbiz-ul autohton, publicul avand astfel ocazia sa ii vada pe viu pe cei pe care ii urmaresc doar la televizor sau pe retelele de socializare.

In cadrul galei Media Music Awards vor fi premiati artistii care au avut cele mai multe difuzari radio TV si vizualizari pe YouTube, pe baza statisticilor Media Forest, compania care identifica si monitorizeaza in timp real aparitiile radio si TV. Astfel, premiile reflecta succesul real al artistilor romani si sunt acordate pe criterii echidistante si transparente.

 

Citește în continuare