Skip to content

Anda Adam – Straina (videoclip nou)

Anda Adam vine cu o balada despre femeia inselata si felul in care aceasta se simte. Straina apare direct cu un videoclip care nu face altceva decat sa ilustreze povestea din versuri.

Mesajul piesei nu este unul in care ma regasesc eu, dar din pacate nu sunt putine situatiile cand cuplurile se confrunta cu experiente de acest gen, si sunt sigura ca pentru foarte multe femei situatia este cunoscuta. Prin aceasta piesa doresc sa le inspir incredere si putere pentru a pune capat acestor situatii. declara Anda.

Nu poti sa canti in fiecare piesa despre tine, sau sa expui mereu experientele tale, trebuie sa canti despre altii, despre sentimentele si problemele altora, important este sa rezoneze publicul cu ele.

Anda Adam a ajuns in playlisturile noastre anul trecut, cand a lansat la inceput de vara piesa Am chef. In urma cu doi ani colabora din nou cu R.A.C.L.A. pentru continuarea hitului de la inceputul anilor 2000 si impreuna lansat Nu te-am uitat. Recent, cantareata a mai raspuns si invitatiei lui Deejay Fly si au venit cu track-ul My Way.

Cum vi se pare noul single Anda Adam?

Citește în continuare