Skip to content

Anda Adam a aflat sexul copilului! Artista va avea…

Bucurie mare pentru Anda Adam! Artista tocmai a aflat, in urma controlului medical, ca va fi mama de fetita. Anda Adam este insarcinata in sase luni si urmeaza sa nasca in toamna acestui an.

„Vom avea o fetita. Suntem foarte fericiti si ii multumim lui Dumnezeu pentru toata bucuria pe care ne-o dăruieste. E adevarat, ne doream amandoi o fetită, insa tot timpul am spus ca cel mai important este ca cel mic să fie sanatos si sa vina pe lume si sa creasca intr-o familie fericita”, declara Anda Adam.

Anda Adam a făcut publica sarcina abia în urma cu doua saptamani cand si-a anuntat fanii pe facebook spunand: „Dragii mei, sunt foarte fericita si vreau sa impărtasesc cu voi bucuria pe care o avem în suflet. Sunt insarcinata in aproape 6 luni si abia așteptam sa devenim parinti!”.

Motivul pentru care Anda a pastrat discretia pana in acel moment a tinut de recomandarile medicului.

„Medicul mi-a spus ca orice sarcina este sigura abia după ce trece de 12 saptamani, astfel ca si pe parinții nostri i-am anuntat abia dupa nunta de luna trecuta. Nu am deschis acest subiect fata de nimeni altcineva, nu am dat declaratii ca sa nu ajung sa vorbim despre un lucru ce nu este sigur 100%. Mi s-a părut corect fata de cei care ma iubesc si ma sustin sa afle de la mine vestea abia dupa ce primesc confirmarea medicului ca este totul in regula”, a declarat artista recent pentru Agentia de Presa Mondena.

 

Citește în continuare