Skip to content

Andra – „Telephone” (poze filmari videoclip)

Andra a filmat videoclipul piesei Telephone vineri, 5 august, in studiourile Media Pro din Buftea!Andra a filmat videoclipul celui mai nou single al ei Telephone, o piesa compusa de Mihai Ristea.

In noul ei videoclip, regizat de Liviu Neagoe de la Media Pro Magic Factory, Andra schimba in jur de 3, 4 tinute marca Dana Budeanu si la fel de multe decoruri. Se anunta multa culoare si multe telefoane! 🙂

La telefon, vorba aia, ne impacam, ne iubim, ne certam, ne spunem ofurile si era pacat sa nu cantam despre ceea ce folosim noi toata ziua, telefonul. a declarat Andra pentru Urban.ro.

Teaser-ul videoclipului Telephone va fi lansat saptamana viitorare pe pagina oficiala de Facebook “AndraMusic”. In acest weekend artista va da startul si unui nou concurs, tot pe pagina sa de Facebook, in care premiile puse la bataie vor fi receptoarele de telefon mobil folosite in cadrul videoclipului.

Pana la lansare, va delectam cu un set de poze de la filmari. Enjoy!

Credit foto: Valentin-Narcis Sturzu (Bimus) pentru Urban.ro.

 

Citește în continuare

Tournee/In turneu

Cu o intarziere de aproape un an de la lansare, filmul Tournee si-a facut in sfarsit aparitia si-n cinematografele noastre.! Eu zic sa mergeti sa-l vedeti! Oscailand intre drama, road-movie, comedie…

Citeste mai mult