Skip to content

Andra – „Telephone” (videoclip)

Andra a lansat mult asteptatul videoclip al piesei Telephone!

Filmarile noului videoclip Andra, Telephone, s-au derulat in studiourile MediaPro Pictures din Buftea si au durat o zi, pe parcursul careia Andra a schimbat trei tinute concepute si autorizate de stilista Dana Budeanu.

M-am simtit extraordinar la filmari a fost un efort fizic si moral destul de mare, desigur, dar a meritat! Am lucrat cu cei mai buni profesionisti si sunt sigura ca fanii mei vor aprecia produsul final, videoclipul e foarte bine lucrat, modern si captivant, sunt mandra de el!, a declarat incantata solista.

Videoclipul “Telephone” este un produs MediaPro Magic Factory pentru MediaPro Music, in regia lui Liviu Neagoe.

Andra a pregatit si un concurs in cinstea acestei lansari! Premiile concursului lansat de artista sunt chiar cele 4 gadget-uri de ultima generatie, comandate special din America pentru acest videoclip.

Concursul se va desfasura pe pagina oficiala de Facebook – Andra Music, unde Andra ii provoaca pe admiratori sa se inscrie in cursa pentru cele 4 receptoare colorate printr-un comentariu in care sa spuna care a fost cea mai buna veste pe care au primit-o la telefonul mobil si de la cine a venit.

Cum ti se pare noul videoclip Andra? Ai vazut pozele de la filmari si making of-ul noului videoclip, Telephone? S-a dovedit pe masura asteptarilor?

Ce zici de concursul organizat de Andra pe pagina ei de Facebook!

Citește în continuare