Skip to content

Andrea – Hayati (videoclip)

Andrea vine cu un nou single pe care l-a lucrat alaturi de Adi Sina. Hayati se lanseaza direct cu un clip in care o vedem pe frumoase Andrea indragostita, dar cu inima franta, iar titlul din limba araba se potriveste cu mesajul videoclipului.

Mi-a placut la nebunie munca in studio alaturi de Adi. A stiut sa imi poarte pasii catre aceasta noua directie muzicala. M-am maturizat si acest lucru vreau sa se reflecte si in muzica mea\’ a declarat senzuala Andrea.

PLAY!

Andrea a colaborat pana acum cu nume foarte mari ale muzicii, de la Shaggy la Bob Sinclar si a scos nu mai putin de 50 de piese si 30 de videoclipuri. Radacinile sale artistice sunt adanci, tragandu-se dintr-o familie de balerini, dirijori de cor, violonisti si pianisti.

Cel mai recent am putut sa o urmarim alaturi de Costi Ionita in clipul pentru Losh Geroy, continuand seria colaborarilor de succes dintre ei doi – Tyalee, I Wonder Why sau I Wanna, unde a cantat cu Shaggy si Bob Sinclair. Intre timp ne-a mai oferit si o piesa solo – Only You.

Ce ziceti de colaborare dintre Andrea si Adi Sina? E un viitor hit?

Citește în continuare

Interviu cu Dr. Kucho! (video)

Dr. Kucho!, spaniolul care ne-a innebunit cu Doing Better Without si La Tarde Se Ha Puesto Triste, s-a aflat saptamanile trecute in Romania pentru un turneu national. Am stat de…

Citeste mai mult