Skip to content

Andreea Balan lanseaza primul remix oficial pentru Like a Bunny

Like a Bunny, cel mai recent single semnat Andreea Balan, beneficiaza de primul remix oficial realizat chiar de unul dintre producatorii melodiei – Bobby Moore & Moving Heads.

Andreea a ales sa lanseze remixul Like a Bunny produs de Bobby Moore si Moving Heads pentru a aduce un aer nou si a prezenta o abordare diferita a acestei melodii de vara. Varianta originala a fost compusa si produsa de Keo impreuna cu Bobby Moore.

Piesa se bucura de succes din ce in ce mai mare atat in mediul online – pe YouTube a strans peste 250 000 de vizualizari cat si in randul fanilor care deja fredoneaza Like a Bunny. Mai jos puteti asculta cele doua variante ale remixului – radio si extended.

Andreea Balan – Like a Bunny (Bobby Moore & Moving Heads REMIX):

Andreea Balan – Like a Bunny (Bobby Moore & Moving Heads REMIX)- extended version:

Azi-dimineata, Andreea a plecat in Creta unde va filma videoclipul Like a Bunny. Clipul va fi regizat de Alex Ceausu, cel care s-a ocupat si de Trippin\’, material lansat in premiera la noi care a strans peste 6,5 milioane de vizualizari pe YouTube.

Cantareata-dansatoare si echipa ei numeroasa se afla in turneul Mix Music Evolution ce strabate 33 de orase in 100 de evenimente. Este cel mai mare turneu organizat vreodata in Romania iar pana acum a fost vazut de peste 100 000 de oameni din toata tara. Poze din concerte puteti gasi pe pagina ei de Facebook!

Ce ziceti de remixul asta, va place mai mult decat varianta originala? Cum ati vrea sa arate videoclipul?

Citește în continuare