Skip to content

Andreea Balan lanseaza „The Bunny Show”

Andreea Balan se inspira din cel mai recent single-videoclip lansat in vara aceasta si lanseaza  The Bunny Show, un concept creat exclusiv pentru cluburi.

Cantaretei si frumoaselor ei dansatoare le place sa se distreze in cluburi in stilul Like a Bunny – o piesa care a incins difuzoarele in vara asta! Dupa miezul noptii, fetele se transforma in iepurasi extrem de sexy cu urechiuse si coregrafii spectaculoase.

Desi a venit toamna si vremea se raceste, odata ce Andreea Balan si fetele intra in club si dezlantuie un show cu beat-uri indraznete, schimbari de costume dupa fiecare melodie si o multime de momente speciale ce imbina muzica, dansul si pasiunea!

De la flamenco la samba si ritmuri orientale, The Bunny Show este o calatorie prin muzica si dans! Costumele vin sa intregeasca acest show si sa dezvaluie sau sa acopere lucruri… interzise! Iata ce ne-a zis Andreea:

De data asta o sa las noul meu single, Like a Bunny, sa vorbeasca: We\’re gonna keep this party rockin\’ up until dawn!


Pentru mai multe detalii despre acest show accesati facebook.com/andreeabalan!

Videoclipul Like a Bunny a fost lansat in premiera pe Urban.ro si este unul dintre cele mai accesate articole de pe site din ultimele luni!

Ce ziceti de The Bunny Show si de iepurasii astia sexy? Merita un LIKE?

Citește în continuare