Skip to content

Andreea Balan, parodiata de fanii de pe Facebook (galerie foto)

  • envelope icon

De Ziua Nationala a Romaniei, Andreea Balan a postat pe pagina ei de Facebook o poza care a devenit foarte rapid tinta ironiilor din partea fanilor.

O prelucrare nefericita a acestei poze, insotita de mesajul La multi ani, Romania! i-a determinat pe cei din grupul de pe Facebook Junimea sa o parodieze pe Andreea Balan, iar acestia si-au aratat partea creativa.

Iata ce-a iesit:

Andreea Balan si-a asumat gafa si a reactionat foarte pozitiv la acest mic trolling si si-a indemnat fanii sa fie mai uniti si sa nu mai arunce vorbe urate catre alti oameni.

Ziua de 1 decembrie ar trebui sa fie un implus sa ne dam seama ca noi, romanii, ar trebui sa ne unim, sa fim oameni mai buni si sa nu mai aruncam cu pietre in altii. Parintii mei m-au educat ca daca nu am ceva bun de zis, mai bine sa imi tin gandurile pentru mine si cred ca ati vazut ca niciodata nu am atacat pe cineva chiar daca poate am considerat ca a facut ceva gresit. Tine de educatie. In legatura cu steagul, a fost editat in gluma pe o aplicatie. Culorile sunt albastru, galben si rosu insa depinde din ce parte privesti. In cazul asta, e un amestec de mai multe culori, e ceva mai artistic, nu e mura in gura rosu-galben si albastru. La fel i s-a intamplat si presedintelui Iohannis cand a postat poza de profil cu Colectiv si steagul inversat. Toata lumea i-a sarit in cap. Si a supravietuit. Hai sa trecem peste, sa respiram si sa ne bucuram de ziua asta. Va pup., a postat artista pe Facebook.

Recunoastem ca ne-am amuzat de aceasta intamplare si totodata salutam modul in care Andreea a ales sa abordeze aceasta situatie oarecum neplacuta.

Pentru poze neprelucrate in Photoshop cu Andreea Balan, va invitam cu drag sa urmariti aceasta galerie foto.

  • envelope icon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *