Skip to content

Andreea Balan – Skinny Love

Andreea Balan a pregatit o filmare speciala pentru cei 250.000 de fani de pe Facebook. E vorba de Skinny Love, o piesa deosebita cantata de Birdy pe care Andreea a indragit-o de la prima auditie si a dorit sa o prezinte fanilor sai intr-un aer vintage si boem.

Andreea Balan are un cadou boem pentru fanii sai – Skinny Love.Venirea toamnei a facut-o pe Andreea sa se simta melancolica, vrand sa arate fanilor o latura sensibila printr-o balada din pian si voce.

Iubirea e un sentiment care innobileaza orice relatie iar Skinny Love e o piesa care aduna o multime din trairile pe care le avem cand suntem indragostiti. Melodia m-a atins atat de tare incat am intrat in studio, am inregistrat-o in cateva minute si am dorit sa o arat fanilor mei. Ii cunosc foarte bine, stiu ca sunt sensibili si ca au indragit alte balade inregistrate de mine pana acum, preferata lor fiind O straina. Acest cadou este special pentru cei care ma sustin si imi lasa comentarii si LIKE-uri pe Facebook in fiecare zi., a spus Andreea.

Filmarea a fost realizata, montata si editata de mine impreuna cu Alexandra Vacaroiu. Styling-ul a fost gandit de colega Dada aka Andreea Inankur. Nu este un videoclip, e doar un proiect special pentru fanii de pe pagina de Facebook a Andreei.

Dupa o vara plina de concerte, Andreea Balan pregateste multe surprize pentru lunile care urmeaza. Cantareata-dansatoare prezinta showurile sale in toata tara, cel mai populare dintre ele fiind Bunny Show, Beach Party si Dancing Show care inseamna multe stiluri de dans: charleston, tango, calusarii, salsa, flamenco, arabesc, tiganesc, balet, country din diferite culturi ale lumii infatisate prin 15 schimbari de costume.

Voi ce piese ascultati la venirea toamnei? Va place Skinny Love?

Citește în continuare