Skip to content

Andreea Banica feat. Adrian Sina – Flori de busuioc (graphic video)

Andreea Banica vine cu prima ei piesa alaturi de unul dintre compozitorii de succes de la noi- Adi Sina. Cei doi lanseaza o melodie de dragoste, vesela si usoara – Flori de busuioc.

Cu un ritm lejer sustinut de o chitara si un refren usor de fredonat, Flori de busuioc are ingredientele necesare pentru a ajunge in playlisturile de vara.

A venit momentul sa lansez o piesa alaturi de bunul meu prieten, Adi Sina! Povestea acestei melodii, oarecum altfel, este simpla. Intr-o zi m-am dus la Adrian in studio, unde lucram impreuna pentru un EP international. Foarte scurt si direct, Adi mi-a spus: \’Mai Andreea am o piesa frumoasa care surprinzator pentru aceasta perioada nu este balada. Tu esti preferata mea sa cantam impreuna aceasta piesa, pentru ca poti transmite bucurie atunci cand canti\’. M-a motivat cu aceste simple cuvinte pentru ca mereu am crezut ca menirea mea pe acest pamant este sa fac oamenii fericiti. Flori de busuioc\’ este o piesa pozitiva, despre incarcatura clipelor in care iubirea este pe primul plan, iubirea fata de cei apropiati, fata de natura, fata de tot ceea ce ne inconjoara. Lucrurile simple sunt intotdeauna printre noi si nu trebuie decat sa ne bucuram de ele. Va invit la cel mai frumos dans, dansul prieteniei si al fericirii, declara Andreea.

 

Adi Sina e pe val zilele acestea, recent a lansat un nou album si pentru fiecare dintre piesele sale a venit si cu un material video, in stilul pe care Beyonce l-a lansat in urma cu cativa ani. Una dintre piesele promovate e un nou featuring cu Lidia Buble – Serai, iar cantareata a lansat, la randul ei, un alt single – Ma certi.

Cel mai recent single lansat de Andreea Banica a venit la finalul anului trecut – Hot de inimi, dupa ce a ajuns pe radio cu Supererou, dar si cu un featuring cu baietii de la Narcotic Sound & Christian DALE.

Cum vi se pare aceasta colaborare?

 

Citește în continuare