Skip to content

Andreea Raicu – stilist personal pe Facebook

 Facebook este un fel de \’moda nationala\’, circuland cliseul: daca nu esti pe Facebook, nu existi. Si cum vedetele vor sa existe si sa fie mai prezente decat persoane obisnuite, atunci actiunile lor in retelele de socializare trebuie sa fie si mai exhibitioniste. 

Apropo, voi ati dat LIKE paginii de Facebook URBAN.ro? 

Si revenind la Andreea Raicu, echipa din jurul sau a gandit o strategie foarte faina de imagine, pentru ca se stie: Andreea este una dintre cele mai apreciate celebritati autohtone pentru stilul sau vestimentar.

De la inceputul acestei saptamani, Andreea Raicu ofera recomandari vestimentare tuturor femeilor interesate de moda si stil cu ajutorul serviciului Stilist Personal, disponibil pe pagina sa de facebook .

Utilizatoarele serviciului vor fi indrumate in mod individual, direct de Andreea si de echipa sa de stilisti, catre alegerea tinutei perfecte pentru orice ocazie.

Ma bucur foarte mult ca am lansat acest proiect, a carui idee a pornit de la oamenii din jurul meu. In ultimii ani, mi s-au cerut de foarte multe ori sfaturi vestimentare pe Facebook sau pe blog. Cunoscutii si apropiatii imi cer si ei adesea parerea. Asa ca m-am gandit sa creez acest serviciu care e foarte util pentru oricine se simte nesigur de tinuta aleasa. Un simplu detaliu poate compromite sau poate salva un outfit – forma, textura, culoarea sunt cruciale. Un stilist stie exact ce se potriveste si ce nu unui anume tip de silueta.
Cred ca toate femeile, indiferent de varsta si silueta, merita sa arate senzational si merită sa afle ce li se potriveste si ce nu. De aceea, cu ani in urma, am prezentat emisiunea Stil care s-a bucurat de mare succes, la Prima TV, anul trecut am lansat Stylepedia, alaturi de Roxana Voloseniuc, iar astazi lansez Stilist Personal.
Impreuna cu echipa mea de stilisti, le aştept cu drag sa foloseasca aplicatia de Facebook pe toate cele care au nevoie de sfaturi”, a spus Andreea Raicu.

Voi ati apela la sfaturile de stil ale Andreei Raicu?

 

Citește în continuare