Skip to content

Andreea Vatavu & Bogdan Ioan – Love i missed (piesa noua)

Astazi va oferim o piesa fresh din partea Andreei si a lui Bogdan care isi incep colaborarea oficiala cu piesa Love i missed.

 

Bogdan Ioan si Andreea Vătavu isi incep oficial colaborarea muzicala prin lansarea piesei “Love I missed”, un cantec sensibil, perfect pentru serile racoroase de care avem parte in ultimul timp.

Piesa pune in valoare, deopotriva timbrul cald al Andreei precum ai calitatile lui Bogdan de a compune. Acesta este cunoscut mai mult ca productor muzical decat ca interpret insa pentru piesa de fata, vocea lui se imbina frumos cu cea a Andreei. Intrebat Bogdan spune:

“Eu cred ca muzica nu are varsta, pentru mine fiecare proiect nou e o provocare. Eu si Andreea comunicam de minune in studio. “Love I missed” e doar inceputul. In functie de feedback, al doilea release va avea si un clip. Sper din tot sufletul ca Andreea sa nu se opreasca aici”.

Andreea la randul ei declara:

“ Sunt foarte incantata de rezultatul acestei colaborari si sper foarte mult ca voi continua sa mai lucrez si la alte piese alaturi de Bogdan Ioan”.

Sa ascultam si noi “Love I missed”. PLAY!

In ultima perioada multi cantareti isi incearca norocul in industria muzicala din Romania, competitia este mare insa noi suntem de parere ca fiecare are o sansa. Mult succes Andreei si lui Bogdan si de asemenea sa ne amintim de Reea si al sau Come and get my love sau de Natalia si piesa Carino.

Credeti ca piesa de fata e potrivita pentru o seara romantica? Merita un like?

Citește în continuare