Skip to content

Andrei Leonte – Paralyzed (Eurovision 2013)

Andrei Leonte a postat online piesa care l-a trimis in semifinala Eurovision 2013! Castigatorul primului sezon X Factor va canta Paralyzed.

Andrei Leonte a avut trei melodii in cursa pentru Eurovision 2013. Dupa auditii si deliberarile juriului, artistul a trecut mai departe cu unul dintre cantece.

Paralyzed are un sound american-britanic, este muzica pop pe care o auzim la One Direction sau Katy Perry si pe care nu prea o auzim pe radiourile romanesti.

Piesa a fost compusa de Mike Eriksson, Johnny Sanchez, Michael James Down iar textul a fost scris de Jonas Thander, Mike Eriksson. Asculta mai jos, noua ne place!

Fotografia a fost realizata de Catalin Olteanu in vreme ce artwork-ul e semnat de Marius Rusanovski. In cazul in care va intrebati de ce o parte din oamenii care au lucrat piesa lui Andrei Leonte sunt aceeasi cu cei mentionati in credite pentru melodiile cu care s-au calificat Anthony si Diana Hetea, am aflat raspunsul. Este vorba despre o echipa de productie care a trimis mai multe track-uri catre casa de discuri Roton, special pentru Eurovision.

Vezi AICI lista celor 32 de piese semifinaliste la Eurovision 2013! Am scris si eu versurile pentru una dintre ele!

Ce ziceti, are Leonte sanse sa castige Selectia Nationala de pe 9 martie?

Citește în continuare