Skip to content

Andrei Leonte – Te sun eu (premiera videoclip)

Andrei Leonte, marele castigator al primei editii X Factor revine cu un nou single si videoclip extrem de fresh si jucaus: \’Te sun eu\’.

Intrebat cum au descurs filmarile pentru noul single, Andrei ne-a declarat: Ne-am distrat atat de tare incat a cam venit totul de la sine. Nu mai simteam ca e o filmare si ca drept dovada… am daramat o camera fiindca uitasem ca e acolo. Nu prea a contat ce si cum arata frumos pe ecran cat sa transmitem o stare de bine si sper din tot sufletul ca asta sa ajunga la oameni.

Daca in noul single Andrei ne canta despre flirturile de inceput de relatie, ne-a marturisit ca i-ar placea ca fata sa faca primul pas: \’E foarte tare cand face fata primul pas!! Eu cred ca ar trebui incurajat acest fenomen. Nu am numar fix de zile dar in niciun caz nu sun in aceeasi zi. Poate nici a doua :)\’.

PLAY!

Regizorul a fost Vlad Gliga, DOP e semnat de Alex Popescu si Alex Muresan iar montajul a fost realizat de Bogdan Paun, cel care a lucrat si noul videoclip Akcent pe care l-ati vazut tot in premiera pe Urban.ro – Lacrimi curg

Vezi AICI pozele de la filmarile Te sun eu!

LIKE it?

Citește în continuare