Skip to content

Andrei Leonte – Unde-s multi puterea creste (piesa noua)

Andrei Leonte spune ca Unde-s multi puterea creste. Pentru ca pretuieste fiecare prieten pe care-l are, castigatorul X Factor a pregatit celor 100.000 de prieteni de pe Facebook o piesa dedicata lor.

 

Piesa “Unde-s multi, puterea creste” este o colaborare cu casa sa de discuri, Roton, dar de data aceasta este compus si scris chiar de Andrei. Este usor diferita de cantecele de dragoste cu care artistul si-a obisnuit fanii, piesa dezvaluie o alta latura a sa – aceea a unui luptator care nu se lasa invins cu una, cu doua si vorbeste despre valoarea unui prieten adevarat, despre faptul ca nimic nu se obtine usor in viata si spune, in final, ca unde-s multi, puterea creste.

Orchestratia a fost realizata de Viky Red iar linia melodica ne aduce aminte de David Guetta – When love takes over, la un BMP mai scazut, bineinteles. PLAY!

100 000 de  prieteni pe pagina sa oficiala inseamna multi prieteni, dar Andrei si-a facut timp sa cunoasca multi dintre ei, de aceea cadoul facut lor are o semnificatie cu totul speciala.

Te simti motivat sa muncesti mai mult chiar si pentru un singur prieten langa tine, dar cand ai 100 000, simti ca poti muta muntii din loc, spune Andrei.

Dintre inregistrarile lui Andrei Leonte de pana acum, cel mai mult ne-a ramas in cap Hallelujah la Urban Studio!

Iti place noua melodie?

Citește în continuare

Music Bazar @El Dictador

 Ascuns in subsolul generos al unei cladiri impunatoare, clubul El Dictador te intampina inca de la primii pasi cu o austeritate voita. Clubul muzeu al dictaturii este locul unde istoria…

Citeste mai mult