Skip to content

Andreias – Delire (single nou)

Dupa succesul obtinut cu piesa Oanei Radu in colaborare cu Dr. Mako si Eli – “Tu” (melodie ce a strans 1 milion de vizualizari in 2 saptamani de la lansare si a fost pe primul loc pe YouTube Romania la categoriile “Muzica” si “Populare” ), casa de discuri Voices Media lanseaza un nou single.

 

Andreias (Andreias Mihai-Liviu) a mai lansat pana acum Mademoiselle, Ma Chérie (ft. Dj Bounce), Enamorada (Ft Mister Z), U Bra bra si Je Samba(Ft Dj Dark & Shidance ).

Despre pasiunea pentru muzica si trecutul sau in acest domeniu, Andreias ne-a oferit urmatoarele detalii: “Muzica am descoperit-o cand aveam 7 ani, apoi am urmat scoala de canto, iar dupa aceea multe notiuni muzicale le-am invatat ca autodidact. In anul 1996 am fost acceptat la celebra emisiune “Scoala vedetelor”, apoi am activat in grupul X-Trance, colaborand cu multe trupe de succes din acea perioada: AS XX , MB&C , Genius, T-Short. Tot atunci, impreuna cu bunii mei prieteni Laurentiu Duta si Costi Ionita am pus bazele unei trupe, Millenium, rezultand o colaborare foarte frumoasa.

In ceea ce priveste single-ul pe care il lanseaza acum, Andreias afirma: “Delire” este o piesa energica ce are la origine o doza fina de umor frantuzesc. Este o melodie cu sare si piper, care sper sa placa publicului si sa fie difuzata in cat mai multe cluburi si pe cat mai multe posturi de radio din tara si din strainatate. Multumesc casei de discuri Voices Media pentru sprijinul acordat in vederea lansarii acestui material si pentru increderea pe care au avut-o in mine si in produsul muzical numit “Delire”!

Dintre piese lui Andreias va mai recomandam si Mademoiselle,sau Je Samba(Ft Dj Dark & Shidance ). LIKE it?

Citește în continuare

Gwyneth Paltrow canta Happy

Gwyneth Paltrow revine in serialul Glee sii ne ofera varianta ei pentru super hitul lansat de Pharrell, Happy. Actrita se intoarce in serial pentru a interpreta rolul profesoarei Holly Holliday,…

Citeste mai mult