Skip to content

Andreias – Mademoiselle (videoclip)

Dupa ce a lansat single-ul Mademoiselle, Andreias vine cu un videoclipul in care doi dansatori se indragostesc la o preselectie de dans. Piesa a fost produsa impreuna cu Mister Z, cel responsabil pentru hiturile Lucky Man Project.

Filmarile au avut loc atat in Constanta cat si in Bucuresti iar personajele prezente in clip fac parte din trupa de dans Trouble, coordonata de Paul Gheorghe, unul dintre cei mai buni coregrafi de street dance din Romania. Andreias spera sa cucereasca toti ascultatorii prin piesa si clip atat in Romania cat si peste granite, versurile fiind in limba franceza.

“ Urmariti povestea celor tineri, ce se iubesc cu adevarat! dansul si muzica ne fac sa ne indragostim! “ a scris artistul pe pagina sa de Facebook.

Mister Z este compozitorul unor hit-uri de success in Europa precum: Lucky Man Project – Pumpin, Junior Reid feat Drei Ros Winning Ain’t Easy, Raluka – Surrender , Anda Adam – Feel , Bogdan Vladau – Hila si a lansat chiar un single alaturi de Andreias – Enamorada.

Cum vi se pare videoclipul, va place? Piesa va prinde?

Citește în continuare