Skip to content

Angelina Jolie realizeaza o transformare spectaculoasa in Dama de Pica pentru filmul “Come Away”

Angelina Jolie realizeaza o transformare spectaculoasa in ipostaza de Queen of Hearts, Dama de Pica, celebrul personaj inspirat de Alice in Tara Minunilor intr-un film fantezie care aduce un omagiu celor mai populare filme cu povesti magice.

“Come Away” este un mix intre Peter Pan si Alice in Tara Minunilor sub rama unei povesti regizate de Brenda Champman (cea care a regizat „Brave”) si spune povestea a doi parinti care isi pierd unul dintre copii, iar ceilalti doi copii ii ajuta sa treaca peste doliu.

Ca urmare a unor intamplari neprevazute, fantastice, mama se transforma in Dama de Pica, iar tatal in Peter Pan.

Filmul a avut prima proiectie la festivalul de la Sundance la inceputul acestui an si ii mai are in distributie pe Michael Caine, David Oyelowo, Anna Cancellor.

Dama de pica a fost ilustrata pentru prima data in 1951 cu un chip si trup cu volumetrii speciale intr-un desen animat realizat de Disney.

In 2011, Tim Burton a adaptat romanul lui Lewis Caroll atribuindu-i rolul actritei Helena Bonham Carter transformand-o intr-un personaj mai agresiv, mai caricatural.

.

“Come away” intra in cinematografele britanice in decembrie si, cu putin noroc, la inceputul anului, putem vedea si noi acest film.

Citește în continuare