Skip to content

Animal X, Sistem si CBO concert- Descult in Iarba!

Generatia Verde anunta cel mai cool proiect al anului, un proiect care va debuta vineri 29 iunie 2012 in Centrul Vechi din Bucuresti, pe Lipscani. Motto-ul campaniei este: Nu lasa PETe in urma ta! PETele pot fi cool! Si asta pentru ca tu decizi daca distrug planeta sau se transforma in bani pentru educatia copiilor! Seara se incheie cu un super concert Animal X, Sistem si Classic Beat Orchestra. 

Vino vineri, 29 iunie 2012, intre 14.00 SI 22.00 in Lipscani, Centrul Vechi, la lansarea celui mai cool proiect al anului :
 
Nu lasa PETe in urma ta! PETele pot fi cool!
Tu decizi daca distrug planeta sau se transforma in bani pentru educatia copiilor!
 
Stiai ca 1.000.000 de PET-uri si doze de aluminiu pot fi tranformate in 10.000 de Euro? 
 
Toti acesti bani pe care tu ii arunci zilnic la gunoi pot fi folositi pentru programe menite sa scoata copiii din fata calculatorului si sa ii tina departe tentatiile care le pot curma drumul in viata.
 
Te asteptam la un eveniment in care vei putea cumpara biletul pentru un superconcert CBO, SISTEM SI ANIMAL X ,bunatati (frappe-uri, limonada cu capsune, cookies cu ovaz, minicake-uri), flori de lavanda si multe alte surprize platindu-le cu PET-uri si doze de aluminiu.
 
PRETURI:)
Biletul pentru concert  CBO, SISTEM si ANIMAL X costa 10 PET-uri sau 5 doze de aluminiu. Frappe sau limonada cu caspune costa 10 PET-uri sau 5 doze. Minicake costa 8 PET-uri sau 3 doze. Cookies ovaz costa 5 PET-uri sau 2 doze. Flori lavanda costa – 20 PET-uri sau 10 doze. Povesti desculte in iarba costa – un zambet 🙂

Desre proiectele “Generatia Verde” si “Descult in iarba” realizate in parteneriat cu Apa Nova Bucuresti aflam mai multe detalii mai jos:
“Prin acest program vrem sa convingem oamenii ca PET-urile inseamna bani si ca acesti bani, care sunt aruncati zilnic la gunoi, pot fi folositi pentru educatia copiilor carora vrem sa le dam o sansa pentru o viata verticala ancorata intr-un sistem de valori autentice si reale, fara sa depinda de posibilitatile financiare ale parintilor.
 
De aceea , in aceasta vara, vom organiza o serie de evenimente la care “moneda” de schimb nu vor fi doar banii, oameni vor putea alege sa plateasca prin PET-uri si doze de aluminiu” declara Serban Copot, cofondatorul proiectului  si presedintele organizatiei Generatia Verde.
 
Incepand din luna septembrie  vei putea veni in fiecare zi de duminica la cea mai apropiata scoala de casa ta sa aduci PETurile si dozele de aluminiu goale. Astfel, in loc sa le arunci la gunoi le transformi in bani pentru educatia copiilor din cartierul tau. 
 
Cu banii rezultati din PET-urile si dozele colectate vom infiinta  in scoli atelierele GENERATIA VERDE unde copiii isi pot descoperi valoarea si talentele invatand sa cante la instrumente muzicale (pian, vioara, chitara), sa joace sah, sa picteze, sa danseze, sa fotografieze.  
 
Cursurile vor fi sustinute atat de voluntari – student, artisti cat si de profesorii din scoli pentru care vom sustine plati suplimentare.
 
Dorim sa implicam in acest proiect cati mai multi artisti impreuna cu care sa mergem in scoli si sa le vorbim copiilor despre alternativele unei vieti frumoase construite in jurul talentului astfel incat sa-I ajutam sa-si formeze un sistem de valori care sa le mentina o cale dreapta in viata, sa micsoram cat mai mult tentatiile catre droguri si alte pericole care pot distruge viata adolescentilor care urmeaza sa devina.
 
Animal X, Sistem si Classic Beat Orchestra incheie vineri, pe 29 iunie 2012, de la ora 22, o prima seara organizata in cadrul proiectelor “Generatia Verde” si “Descult in iarba”. 
 
Cum ti se pare acest gen de evenimente? Ce artisti crezi ca s-ar mai putea implica? Nu pot sa nu obsev ca in ultima vreme celor de la Animal X le plac concertele inedite.
 
 

Citește în continuare